De beste stocksites met paardenfoto’s

Categorieën Lifestyle

Op mijn blog zie je regelmatig stockfoto’s voorbij komen. Met name omdat het voor mij onmogelijk is om bijpassende foto’s te maken bij alles waar ik over wil schrijven. Deels omdat ik geen access heb tot deze paarden of items, en deels omdat ik er de fotografie skills niet voor heb. Daarom kies ik voor stockfoto’s. Dit zijn (vaak) rechtenvrije foto’s die gebruikt mogen worden voor commerciële doeleinden. Er zijn verschillende licenses, maar daar ga ik het vandaag even niet over hebben. Een goede stockfoto’s heb je echter ook niet zomaar gevonden. Zeker als je over iets als bandages wil schrijven: succes! Vandaag deel ik een paar stocksites met jullie waar redelijk wat paardenfoto’s op staan.

Pexels

Pexels heeft een heel uitgebreid assortiment als het om de meeste dingen gaat, en ook paardenfoto’s staan er wel een aantal op. Wel moet ik zeggen dat het geen tonnen zijn die erop staan. Wel kun je favorieten opslaan zodat je foto’s die je wil gebruiken altijd terug kan vinden. Zelf heb ik op mijn externe harde schijf een hele verzameling aangelegd, maar als je bijvoorbeeld geen externe harde schijf hebt, is het handig om de foto’s gewoon als favoriet op te slaan.

Pixabay

Pixabay is niet mijn favoriete stocksite als het om andere foto’s gaat, dan heb ik liever Pexels. Als het om paardenfoto’s gaat heeft Pixabay wel de voorkeur. Er worden heel regelmatig nieuwe paardenfoto’s toegevoegd, dus eens in de zoveel tijd kijk ik op de site welke foto’s er nieuw toegevoegd zijn en vul ik mijn collectie aan.

Welke stocksites gebruiken jullie graag?

Liefs,
Nienke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *