Mijn favoriete paarden Facebookpagina’s

Categorie├źn Lifestyle

Net als op eigenlijke alle social media, volg ik ook op Facebook de diverse paarden gerelateerde pagina’s. Vandaag heb ik voor jullie een aantal tips van Facebookpagina’s die ik erg interessant vind om te volgen.

Bereden Politie Nederland

Deze Facebookpagina geeft een kijkje achter de schermen bij de bereden politie. Ze laten zien wat voor evenementen ze bijwonen, hoe de paarden getraind worden of wanneer er nieuwe politiepaarden zijn. Ook delen ze bijzondere verhalen, zoals wanneer de bereden politie helpt bij de geboorte van een veulen.

Nikki de Kerf

Nikki de Kerf is een paardenfotograaf wiens werk ik met name van Bokt.nl kent. Ik vind Nikki’s foto’s iedere keer weer prachtig. Ik volg niet veel paardenfotografen op Facebook, maar Nikki kan ik echt aanraden om te volgen. Op dit moment post ze volgens mij niet heel veel, maar wanneer ze dat wel doet ben ik altijd weer onder de indruk.

Glock Horse Performance Center

Op deze pagina worden met name foto’s en video’s geplaatst van de Glock paarden, die onder andere door Edward Gal en Hans-Peter Minderhoud gereden worden. Ik vind het bij zulke sportpaarden altijd leuk om een kijkje achter de schermen te krijgen en te zien hoe deze paarden gehouden worden.

Bit

Deze pagina zullen jullie allemaal wel kennen, maar als het om nieuws en human interest gaat, vind ik de pagina van Bit altijd leuk om te volgen. Ik heb zelf ook een tijdje voor Bit geschreven, maar de pagina volg ik nog steeds met interesse. Ze plaatsen hele diverse artikelen, omdat ze ook met hele diverse schrijvers werken. Voor ieder zit er wel wat wils bij.

Bron header: Facebook Bereden Politie Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *