My Life in Horses #2

Categorieën My Life in Horses

Een dag later dan de bedoeling was heb ik toch nog een My Life In Horses voor jullie! Zondagavond is het er even bij in geschoten om deze nog te maken, vandaar dat hij vandaag als tweede post online komt. Afgelopen week was ik veel met Zoë bezig en ging ik met Melissa mee naar haar pony Brentano. Ook begonnen de manegelessen na vier weken weer. Ik heb overigens mijn iPhone 6S weer terug, waardoor de foto’s van het laatste deel van de week hopelijk wat beter zijn.

De week begon met een dagje bij Melissa en Brentano. De week ervoor ging Melissa met mij mee naar Zoë, en vandaag ging ik met haar mee naar haar pony Brentano. Melissa heeft er eerst even zelf op gereden en toen dat goed ging mocht ik er ook nog even op.

Van deze dag hebben Melissa en ik allebei een vlog gemaakt. De beelden van het rijden zijn wel allemaal met mijn camera gefilmd, dus die beelden hebben we beiden gebruikt. De vlog van Melissa kun je hier vinden, en de mijne hier.

Vorige week maakte Melissa foto’s van mij en Zoë. Die heb ik inmiddels ook ontvangen en deel ik natuurlijk ook met jullie.

Een behoorlijk overbelichte foto van Zoë in haar stal, omdat het bij haar stal zo donker is dat het moeilijk is van een donker paard een foto te maken.

Omdat ik de tijd een beetje verkeerd ingeschat had, had ik nog wat tijd te doden op stal. Ik besloot dus nog snel wat foto’s van de veulens te maken. Hoe ze heten of wat de afstamming is, geen idee, maar leuk zijn ze wel!

Baby en mama

Een foto van de kittens kan uiteraard niet ontbreken deze week.

Deze week begonnen de lessen op de manege weer na de zomerstop. De les voor de zomerstop reed ik op een nieuw paard, maar deze is er volgens mij niet meer. Ik reed in ieder geval weer gewoon op Mirabella. We hadden les van een invaller, Amy, die ontzettend fijn les geeft en omdat het nog vakantie was waren we maar met z’n tweeën. Mira liep in ieder geval ontzettend fijn.

Wanneer je de eerste bent die die dag op een paard rijdt. Thanks!

Zoë houdt van regen. Het enige waar Zoë voor schuilt is felle zon, maar regen is geen probleem.

Zaterdag werden Zoë’s hoeven gedaan. Ja, dit is de before foto, maar een after ben ik vergeten te maken.

Dat was het weer voor deze week! Niet heel veel foto’s, dat ga ik komende week beter proberen te doen.

Liefs,
Nienke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *