Vandaag een extra lange My Life In Horses, omdat hij er vorige week bij ingeschoten is. Ik weet dan ook, eerlijk gezegd, niet meer precies wat ik op alle foto’s aan het doen ben, haha. Ik heb de laatste weken eigenlijk vooral grondwerk gedaan, omdat Zoë een beetje aan het kwakkelen was. Vanaf deze week wil ik haar echter ook onder het zadel weer aan het werk gaan zetten. Als ik daar tijd voor heb tenminste, want ik heb een nieuwe baan! Meer daarover in een update video binnenkort. Afgelopen weekend is mijn vriend mee geweest naar Zoë om een fotovoorraadje op te bouwen voor Instagram, dus daar zullen ook wat foto’s van voorbij komen.

Mocht je iets zien aan mijn hand: ik heb afgelopen week per ongeluk kokend water over mijn hand laten vallen, dus hier zit een brandwond waar soms een pleister op zit, op andere momenten zit er verband om mijn hand.

Na het longeren even lekker grazen. Als je Zoë ergens blij mee kan maken…

Zoë stond vorige week nog bij Parlou en Twilight, maar ook dit was geen match. Wel zocht ze Luna, bij wie ze eerder stond maar wat ook niet zo goed ging, steeds op.

Gezien het weer vond ik het wel tijd voor een regendeken. Ik vind het maar moeilijk hoor! Het ene moment moet ze hem echt op en het andere eigenlijk niet, maar dan kan ik op en neer blijven rijden. Ze staat overigens op deze foto alleen op stal om te eten.

Ja, waarom zou je hooi eten als je er ook in kan gaan staan?

Vorige week vrijdag had ik weer les op Mirabella, die zoals altijd weer in een opperbest humeur was. Not.

Ik voelde me wel een beetje aangestaard. Maar volgens mij waren ze in de bak bezig om foto’s te maken van merrie en veulen, dus ze keken niet naar mij. Om de een of andere reden vindt Zoë veulens altijd mateloos interessant.

Even warm stappen op het harde. Dat is hier wel fijn, we kunnen gewoon over het erf op en neer stappen, en dat doet ze hier gelukkig ook goed in tegenstelling tot de vorige stal.

Na het rijden even oefenen met binnen vast staan. Dit vindt ze vreselijk als er geen andere paarden binnen staan, maar voor de winter moet ze het toch echt leren. Waar ik haar eerst altijd buiten vastzette, probeer ik het nu wel steeds vaker binnen te doen.

Lekker chillen in de paddock. Ze staat inmiddels toch weer bij Juwel en Luna, omdat Zoë Parlou en Twilight niet liet eten. Nee, het is geen makkelijke om bij andere paarden te zetten…

Als Zoë het wil, dan zal Zoë het krijgen. En nee, ik zet dit voer hier niet neer om haar de ogen uit te steken: het is gewoon slobber dat even af staat te koelen voordat ze het krijgt.

Ik ben deze week begonnen met loswerken op de cirkel, en heb daar ook al een keer wat balkjes bij gepakt. Op zich doet ze het best prima, alleen die balkjes vond ze niet zoveel aan en we zijn het niet altijd eens over welke kant ze op moet.

Kijk, Zoë, Luna en Juwel die samen staan te eten! Ik voelde me toch wel een beetje een trotse moeder dat Zoë er gewoon bij ging staan.

Afgelopen vrijdag had ik voor de verandering les op Future omdat ik met Donna geruild had. Never again. Hier komt nog een video van.

Casper, mijn vriend, die Zoë laat grazen terwijl ik even met haar eten bezig ben. Daar moest ik toch even een foto van maken 🙂

Deze foto is al van eerder deze week, toen ik aan de hand een rondje door de bak liep na het longeren. Zo kan ze mooi aan de bakkabouters wennen zonder dat ik er op hoef te stappen, haha.

Een paar seconden voor deze foto werd Zoë boos op Rick omdat hij te dicht bij kwam, maar dat heb ik alleen op film. Rick vindt het in ieder geval erg leuk om je spullen op de grond te gooien…

Zondag ging Casper mee om foto’s te maken. Zoë en Tiana waren allebei hengstig en daardoor opeens heel aanhankelijk naar elkaar. Tiana plakte zo aan Zoë, dat had ze normaal gesproken nooit toegelaten. Hier kwamen wel leuke foto’s uit. Meer komt in de loop van de tijd op mijn Instagram.

Ook eens wat foto’s van ons samen. Ik ben zo slecht in poseren, maar vind het wel leuk om wat foto’s van ons samen te hebben.

Deze foto vond ik ook wel wat hebben, al weet ik niet precies waarom.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Liefs,
Nienke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *