My Life In Horses #7

Categorieën My Life in Horses

Vandaag weer een nieuwe My Life In Horses! Deze week was het dierendag en was ik bijna iedere dag bij Zoë omdat ze een zandkuur kreeg. Ik heb niet iedere dag even veel met haar gedaan, dus ik heb niet super veel foto’s gemaakt door de week heen. Wel is mijn vriend zaterdag meegegaan om foto’s te maken. Ik heb mijn vaders spiegelreflexcamera te leen om foto’s mee te maken, dus die wilde mijn vriend ook uitproberen. Het weer viel echter behoorlijk tegen dit weekend, dus daar is niet veel van terecht gekomen. Benieuwd naar mijn week?

Om de een of andere reden heb ik tot woensdag geen foto’s gemaakt… Toen was het dus dierendag en heb ik Zoë ook even verwend met wat appels en wortels.

Een zeldzaam moment dat Zoë redelijk schoon is in de paddock. Nog steeds lekker met regendeken op, maar als ik de weersverwachting voor volgende week zie kan hij misschien wel weer even af 😱

Ik haalde Zoë uit de paddock en zodra ze deze tractor zag wilde ze het op een lopen zetten terug naar haar stal. Even schriktraining met haar gedaan, dus. Enne… wat vinden jullie van haar nieuwe halster? Samen met nog wat dingen bij Epplejeck gekocht van de week, maar dat komt nog in een video terug. Het is van een Eskadron Classic collectie, maar ik weet niet 100% welke. Ik geloof de wintercollectie van 2015 of 2016.

Of je paard staat even spinnenwebben van de stallen af te eten… Verder alles goed? 🤔

 

Dit was een uur later dan de foto hierboven. Nu was de tractor niet meer eng, zoals je kunt zien. In plaats daarvan vroeg Zoë zich af of hij eetbaar was.

Ook nieuw: deze frontriem! Er mist een steentje, waardoor ik korting kreeg, maar anders moest ie opnieuw besteld worden. Op deze foto zie je het niet, maar op andere foto’s valt het me meer op dan ik had verwacht. Beetje jammer! Toch vind ik hem nog steeds mooi 😁

Zaterdag keek ik nog even online naar de cross op Military Boekelo, maar ik ging al vrij snel naar Zoë dus heb niet heel veel combinaties kunnen zien.

Zaterdag ging mijn vriend mee om foto’s te maken. Het merendeel hiervan zal wel een keer op Instagram belanden, dus ik deel hier maar een paar foto’s. Ik vond deze wel leuk, ondanks dat we eigenlijk allebei wel een beetje raar kijken 😂

Deze foto maakte ik zelf met mijn vaders camera, van Zoë’s zandsnoet. Ze eet overigens geen zand hoor, dat komt gewoon doordat ze heel grondig rolt 😌

Deze closeup vond ik ook wel gaaf. Ergens jammer van het zand, maar op zich heeft het ook wel wat. Zoë is nou eenmaal een viespeuk 😂

In het begin vond Zoë dit ding maar eng en at ze het hooi dat eruit viel. Daarna pakte ze een hapje hooi en trok ze haar hoofd eruit om het op te eten, maar inmiddels snapt ze het gelukkig.

Even instappen op het harde. Zoë fokt zich ontzettend op als ze alleen binnen moet staan om opgezadeld te worden (ze stond dit keer gewoon te steigeren, de idioot 🙄). Dan vind ik het altijd wel prettig om die spanning nog even af te laten vloeien door te stappen voordat ik erop stap.

Een van de foto’s die mijn vriend tijdens het rijden maakte. Zoë maakte het me deze dag absoluut niet makkelijk, maar het waaide ook behoorlijk hard, en het regende. Uiteindelijk liep ze wel redelijk fijn en heb ik toch nog wel met een fijn gevoel af kunnen stappen.

Dat was hem weer voor deze week, bedankt voor het lezen!

Liefs,
Nienke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *