Mijn naam is Nienke, ik ben 23 jaar en ik bevind me al zo’n 15,5 jaar tussen de paarden. Over welke paarden dat zijn, zul je uiteindelijk meer kunnen lezen op mijn blog.

Ik zie mezelf als een recreatie ruiter. Ik vind het leuk om af en toe een sprongetje te maken, rijd graag buiten en houd natuurlijk de basis op peil met dressuur. Ook bij vrijheidsdressuur en grondwerk ligt mijn interesse, al ben ik hier in de praktijk minder mee bezig. In de toekomst lijkt het me leuk om ook endurance en TREC op te kunnen pakken, maar daar is op dit moment geen sprake van.

Eigenlijk alle 15,5 jaar die ik tussen de paarden door heb gebracht liep ik op een manege rond. In eerste instantie De Gulle Ruif, later ’t Halster. Toen ik nog op De Gulle Ruif reed, reed ik ook achttal en regelmatig FNRS-proeven. Daarnaast had ik toendertijd een paar verzorgpony’s van een vriendin van mij. Later, toen ik bij ’t Halster reed, kwam ZoĆ« op mijn pad, die ik 4,5 jaar later nog steeds rijdt. Tussendoor heb ik nog een verzorgpony genaamd Loulou gehad. Meer over al deze pony’s en paarden kun je binnenkort op mijn blog vinden.

Disclaimer: de posts op deze blog zijn gebaseerd op mijn eigen ervaring, research en in sommige gevallen contact met een expert. Deze zijn dan ook vaak niet gebaseerd op harde feiten.