Paardenmeisjes Tag

Categorieën Persoonlijk

De Paardenmeisjes tag kwam ik op YouTube tegen bij Nena Bakker. Deze paardenvragen zijn net wat anders dan die van de Equine Tag die ik al eerder beantwoordde. Daarom vul ik vandaag deze tag in. Willen jullie nog wat meer over mij bij de paarden weten? Lees dan verder!

Wat is je favoriete onderdeel van het tuig?

Uhm… Ik weet niet of ik echt een favoriet deel heb van het tuig. Als dekjes mee tellen, dan zeker dekjes. Er zijn zoveel mooie dekjes dat ik het liefst iedere dag met iets nieuws zou rijden. Helaas laat mijn portemonnee dat niet toe.

Wat vind je het leukste aan je paard?

Dat we steeds meer een team gaan vormen. We kunnen behoorlijk ruziën maar als het erop aan komt doet ze het allemaal wel voor me.

Wat draag je het liefste naar stal?

Iets comfortabels. Bij de paarden is het voor mij echt comfort over fashion. Ik draag meestal gewoon een normaal shirt, ik heb niet echt paardrijshirts. Het enige wat ik niet naar de paarden draag is wit en wol. Meestal heb ik een rijbroek aan van Decathlon, maar als ik niet ga rijden ook wel eens een spijkerbroek of joggingbroek.

Als je overal in de wereld mocht rijden, waar zou je dan willen rijden?

Ik heb altijd al geroepen dat ik graag in de Lord Of The Rings plaatsen op Nieuw-Zeeland wil rijden. Ook lijkt een Amerikaanse ranch me wel nice. In de serie Free Rein rijden ze vaak over grote heuvelachtige velden, dat lijkt me ook heerlijk.

Op welk paarden product zweer je?

Uhm… Da’s een goede. Wat ik persoonlijk wel heel fijn vind is een Magic Brush. Of ja, voor Zoë hebben we hier de budget EJ variant van, maar dit vind ik wel erg fijne borstels die zand heel makkelijk verwijderen.

Wat vind je niet leuk aan je paard?

Dat ze soms heel moeilijk kan doen. Iets waar ze al heel vaak langs is gelopen, is ineens zo eng dat ze alleen maar achteruit of omhoog gaat. Dat kan ze heel lang doorzetten. Op zo’n moment zou ik haar wel achter het behang willen plakken.

Hoe vaak ga je naar stal?

Ongeveer drie tot vijf keer per week. Paardlief wordt gewoon verzorgd, daar heeft ze mij niet voor nodig, dus ik hoef er niet iedere dag te zijn.

Draag je make-up naar stal?

Bijna nooit. Eigenlijk alleen als ik het eerder die dag al op had en dan naar de paarden ga. Ik doe in ieder geval vrijwel nooit speciaal make-up op om naar de paarden te gaan. Sowieso draag ik de laatste tijd maar heel weinig make-up eigenlijk.

Galopperen over het strand of in het bos?

Over het strand. Het bos is ook leuk, maar dat doe ik al jaren. Eens in de zoveel tijd maak ik een strandrit en dat vind ik altijd heerlijk om te doen. Ik zou dan ook graag nog een keer met Zoë naar het strand gaan.

Favoriete paarden YouTuber?

Ik denk dat dat een tie is tussen Romy Oudshoorn en Jill Huijbregts.

Neem deze tag vooral over als je hem leuk vindt, en laat dat in de comments weten zodat ik jullie antwoorden ook kan lezen of zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *