Persoonlijke update: waarom geen posts?

Categorieën Persoonlijk

Het is de afgelopen weken behoorlijk stil geweest op Neighing Out Loud. Daar zijn een aantal redenen voor, maar het komt er op neer dat ik het druk heb. Met mijn werk, Zoë, vlogmas, Sinterklaas, en daarnaast merk ik dat ik ook een beetje last begin te krijgen van een winterdipje, waardoor ik gewoon minder energie en motivatie heb. Daar komt nog bij dat ik op zoek moet naar een nieuwe woning. Alles bij elkaar heb ik op dit moment aardig wat aan m’n hoofd, waarbij mijn blog een van de dingen is die er het eerste bij inschiet, net als de Neighing Out Loud Instagram.

Misschien niet voor degenen die graag mijn blog lezen, maar voor degenen die graag mijn video’s kijken is er licht aan het einde van de tunnel :’) Het is namelijk bijna december, wat betekent dat er iedere dag een nieuwe video op mijn YouTube-kanaal zal komen. Ik heb hele diverse video’s opgenomen, maar ze zijn wel allemaal paarden gerelateerd. Na de decembermaand hoop ik dat ik m’n leven weer wat meer op orde heb en dat ik het bloggen weer actiever op kan gaan pakken, maar ik wilde jullie toch even een update geven over waarom er geen blogposts online komen.

Alvast veel plezier met Horsemas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *