VIDEO: Buitenrit bij The Mill Ranch

Categorieën Video's

Vandaag eindelijk weer eens een video! In deze video met GoPro beelden maak ik een buitenrit bij The Mill Ranch. Een collega van me doet dit regelmatig met mensen van haar manege, en nu vroeg ze of ik ook mee wilde. Ik had al het een en ander over The Mill Ranch gehoord, en rijden op de Veluwe, daar zeg ik geen nee tegen! Op 1 juli was het zo ver.

Ik was net 2 dagen eerder terug gekomen van mijn vakantie in Los Angeles, dus ik had een behoorlijke jetlag. Het was ook nog eens 30 graden, maar daar hadden we te paard verrassend weinig last van omdat er een prettig windje stond.

Ik wist al dat buitenritten bij The Mill Ranch vrij heftig zijn, en op dit moment had ik al een maand niet op een paard gezeten. Deze rit duurde meteen 3 uur, dus ik heb het wel een paar dagen gevoeld aan mijn lichaam. Ik zat op Phoenix, die tot mijn teleurstelling vrij sloom was. In rengalop zat ik steeds achteraan. Grappig is wel dat ik van mijn collega hoorde dat iemand die zij kende ook eens op Phoenix gereden had, en dat hij toen hartstikke snel was. Misschien last van de warmte? Hoe dan ook, ik zou nog wel eens een buitenrit bij The Mill Ranch willen maken. Wij hebben nu de heiderit gemaakt, die €55 per persoon kost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *