VIDEO: Laatste manegeles

Categorieën Video's,Vlogs

Een paar weken geleden had ik mijn laatste manegeles. Deze wilde ik sowieso al filmen voor YouTube, maar nu mocht ik ook voor de tweede keer op een nieuw paard: Balou. Balou is absoluut niet makkelijk en nadat ik er de week ervoor op had gereden had ik niet verwacht dat ze er deze week nog zou zijn. Toch wel dus. Balou heeft dressuurmatig nog maar weinig gedaan en daardoor weinig balans, waardoor ze veel te hard loopt. Deze week ging het al een stuk beter dan de week ervoor, en als ik er langer op had kunnen rijden zou het waarschijnlijk wel snel beter gegaan zijn, maar ja, dit was dus mijn laatste les!

Het plan is overigens wel om nu met Zoë privéles te gaan nemen, dus het is niet zo dat ik gewoon door blijf rijden zonder dat ik les heb.

Liefs,
Nienke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *