VIDEO: Shoplog Paardendrogist & Epplejeck

Categorieƫn Shoplog

Ik had wat dingen nodig en als ik eenmaal op dreef ben is het natuurlijk heel verleidelijk om meer te bestellen. Daarom heb ik vandaag eindelijk eens een paarden gerelateerde shoplog. Sinds ik paardenvideo’s maak heb ik eigenlijk bijna niks qua paardenspullen gekocht, dus hier heb ik ook nog nooit een shoplog over kunnen maken. Ik kocht een aantal dingen bij de webshop van Epplejeck en bij de Paardendrogist. Benieuwd wat ik kocht?

Ik had een bestelling geplaatst bij Epplejeck omdat ik een praam nodig had, en guess what er niet bij zat? Daar kwam ik ook de volgende ochtend pas achter. Hij stond in nabestelling, maar is ondertussen gelukkig wel binnen.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien wat ik allemaal gekocht heb!

Liefs,
Nienke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *