VIDEO: Wat is er met Zoë?

Categorieën Video's,Ziekenboeg

Het is op zowel mijn blog als mijn YouTube kanaal behoorlijk stil geweest, wat wel zo z’n redenen heeft. Op m’n blog is het al wel heel lang stil, dat is met name tijdgebrek, maar op mijn YouTube kanaal zit er wel meer achter. In deze video vertel ik wat er met Zoë aan de hand was waardoor er een tijd geen video’s online zijn gekomen.

Zoë zat de afgelopen weken namelijk niet zo lekker in haar vel. Daarnaast ben ik ook op vakantie geweest en was het natuurlijk bloedheet. Inmiddels heb ik diverse supplementen geprobeerd, tegen pollenallergie, tegen hoesten, voor haar luchtwegen, maar allemaal zet het niet echt zode aan de dijk. Afgelopen week is daarom de dierenarts langsgekomen om haar te onderzoeken. Wat daar uit kwam, vertel ik in deze video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *