Welkom op Neighing Out Loud!

Categorieƫn Persoonlijk

Hoi, en welkom op Neighing Out Loud!

Mijn naam is Nienke, ik ben 23 jaar oud en rijd inmiddels zo’n 15,5 jaar paard. Ik heb een persoonlijke blog, Dreaming Out Loud, waar ik sinds een paar maanden YouTube video’s voor maak onder de naam Neighing Out Loud. Ik merkte dat ik het maken van paardenvideo’s eigenlijk veel leuker vond dan andere video’s. Waarom dat dan niet combineren met een paardengerelateerde blog? Uiteindelijk ben ik toch nog steeds meer een schrijver dan een vlogger.

Ik rijd dus al zo’n 15,5 jaar paard. Een groot deel hiervan heb ik op de manege doorgebracht, maar ook diverse bijrijdpony’s en -paarden zijn de revu gepasseerd. Deze ga met de loop van tijd wel aan jullie voorstellen, maar voor nu vast even hoe ik er op dit moment voor sta. Momenteel rijd ik meerdere keren per week op mijn bijrijdpaard ZoĆ«, inmiddels al 4,5 jaar. Daarnaast rijd ik nog wekelijks op de manege waar ik vaak op Mirabella rijd. Beide paarden zullen nog een uitgebreidere introductie krijgen binnenkort, maar voor nu houd ik het hierbij.

Op Neighing Out Loud zullen jullie van alles tegenkomen. De bedoeling is om informatieve posts te combineren met persoonlijke posts, die uiteraard allemaal over paarden gaan. Ik hoop met mijn blog jullie interesse te wekken.

Liefs,
Nienke

Follow my blog with Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *